10 Favoritlande At Besøge For Danskerne


De fleste danskere nyder at tage på ferie i udlandet, og det vil sige alle slags danskere. Både unge, gamle børnefamilier og enlige. Danmark er et forholdsvist koldt land det meste af året, så derfor nyder rigtig mange danskere især at tage til de varmere lande. Udover de varme lande er det også populært for danskerne at tage til nabolande, da det ofte er billigere og også kan være en oplevelse i sig selv.

I denne artikel vil du kunne finde en liste over de mest populære (og også rimelig dejlige) lande, som danskerne besøger på deres ferie.

1. Spanien

Spanien er et rigtig dejligt sted at besøge. Der er både varmt, smukt, fantastisk og fyldt med lækkert mad og flot natur. Især de kanariske øer er meget populære feriesteder at tage til for danskerne. Her kan du opleve smukke sandstrande, fantastisk natur, utrolige vulkaner og sjælefulde lokale spisesteder og barer.

2. Italien
Det attraktive ved Italien er smukheden ved landet. Du kan opleve fine strande, søer, bjerge, landskabet og ikke mindst shopping og mode. Meget populære byer at besøge er Firenze, Rom og Venedig.
Når man besøger Italien kan man ikke tage derfra igen uden at have smagt deres udsøgte vine og fantastiske pizzaer. Det er nærmest Italiens ”varemærke”.

3. Sverige

Sverige er et af de smukkeste nordiske lande og ligger tæt på Danmark. Man kan endda køre fra Danmark til Sverige via Øresundsbroen, så derfor har Sverige en 3. Plads. Sverige har en helt fantastisk natur med fjelde og søer. Børnefamilier tager ofte til Sverige da der er mange familieparker og børneaktiviteter. Besøger man Sverige er man også nødt til at besøge Astrid Lindgrens Verden!

4. Frankrig

I Frankrig kan du opleve mange skønne ting. Den mest populære seværdighed at besøge i Frankrig er Eiffel tårnet i Paris. Det kan være meget romantisk og super imponerende at besøge Eiffel tårnet med den person du holder af.
Ellers kan det anbefales at besøge de lokale markeder der findes rundt omkring i Frankrig. Både kultur, landskab og gastronomi er meget imponerende og særlig i Frankrig.

5. Tyskland

Flere danskere holder af at tage på ferie eller på ”miniferie” til Tyskland, hvor shopping mulighederne er store! Det er især populært at tage til bl.a. Berlin, Hamborg eller München. De tyske byer er virkelig flotte og har utallige seværdigheder. Priserne i Tyskland på de fleste ting er lavere end i Danmark og derfor kan man med fordel tage på shoppe-weekend eller på ferie til Tyskland. Tyskland er også et perfekt sted at tage hen, hvis man vil opleve smukke hoteller og lækre wellness-ophold.

6. Norge

Norge er mest kendt for sin smukke natur med dybe bugter og stejle klipper. Det er en virkelig hyggelig oplevelse at tage på ferie til Norge da både husene og naturen er noget af det smukkeste i norden der findes.

7. Grækenland

Grækenland er et af de mest spændende lande at besøge. Der er mange antikke templer og ruiner at se, som har en spændende historie bag sig. Det græske køkken er også en lækker kulinarisk oplevelse i sig selv! De mest populære steder at tage hen er på de græske øer Kreta, Kos, Rhodos og Santorini.

8. Østrig

Østrig er en af danskernes favorit steder at tage på skiferie til om vinteren. Der er et bredt udvalg af steder, hvor man kan indkvartere sig og stå på ski. Østrig er nærmest indbegrebet af skiferie for rigtig mange danskere.

9. Tyrkiet

Tyrkiet er et dejligt land, som mange danskere besøger. Det et af de billigste varme lande at tage til og derfor er det populært. I Tyrkiet kan du opleve smukke sandstrande og fantastisk lækkert badevand.

10. Storbritannien

Storbritannien er for danskerne forbundet med noget stilfuldt. Det er meget populært at tage på weekend tur til især London og shoppe for danskerne. Det kan være en super lækker veninde tur eller romantisk tur med din partner.

Populære Byer