3 gode råd til dig, der vil rejse verden rundt


Travel Around the World”At rejse er at leve”. Sådan udtrykte H.C. Andersen det så smukt i datidens univers, hvor dét at rejse var en stor ting. I dag har vi vænnet os til tanken, og samtidig er flyrejser også blevet billigere
og billigere, hvilket gør det at rejse tilgængeligt for os alle. Vi hungrer alle efter at rejse verden rundt, og dette er ikke helt uden problemer og konflikter. Dette vil vi forsøge at imødekomme med 3 gode råd til din kommende rejse.

1. Sæt dig ind i landenes kulturer

Vores første råd, og måske også det vigtigste, er, at du skal huske at sætte dig ind i den specifikke kultur, som du kommer til at møde på din færd. Det er langt fra ligegyldigt, om du sætter dig på en flyver til USA eller til Vietnam, da kulturen er vidt forskellig, og da landene byder på helt forskellige traditioner. Det er derfor meget vigtigt, at du sætter dig ned og undersøger, hvordan du skal reagere i forskellige situationer, og hvordan du kan forvente, at folk reagerer overfor dig. Dette vil sikre, at du på rejsen ikke kommer til at træde folk over tæerne, uden at du ved det, og at din oplevelser dermed bliver så god som muligt. En hurtig Google-søgning er her givet ud i tusindfold, når du ankommer til drømmedestinationen.

2. Prioritér din tid rigtigt

Et andet meget vigtigt råd til din rejse er, at du skal prioritere din tid rigtigt. Dette lyder måske som en bagatel, men har du planlagt at besøge flere lande på flere kontinenter, så er planlægning og prioritering et must at få styr på. Det vil f.eks. være utrolig ærgerligt, hvis du har planlagt en masse overnatninger i et land, som egentlig viser sig ikke at være så interessant, og dette kunne have været undgået med god prioritering og forberedelse. Det er dermed ikke sagt, at du skal planlægge din rejse fra A til Z, inden du tager afsted, men en grov plan for dine udskejelser er et rigtigt godt råd at give videre.

3. Rejs med folk, du spiller godt sammen med

Et sidste godt råd til rejsen er helt simpelt at rejse med nogen, du ved komplementerer dig godt, og som du selv kender godt. Det lyder måske hårdt at sige, at dine nærmeste bekendte måske ikke er gode rejsepartnere, men det er virkelig vigtigt at tænke sig godt om, før man siger ja til en jordomrejse med en given person. Det er vigtigt, at i kender hinanden rigtig godt, så i ved, hvor i har hinanden i de situationer, der måtte opstå på rejsen. Derudover er det en god idé at tænke i interesser, og dermed rejse med én, der i nogen grad har de samme interesser, som dig selv. Det gælder om at arbejde sammen for at få den bedst mulige oplevelse, og dette kan i sagens natur kun gøres med folk, som man har et godt forhold til.
Med disse råd håber vi på, at du får en fantastisk og uforglemmelig rejse ud i verden. ”At rejse er at leve” – glem endelig ikke det!

Populære Byer