ALICANTE

Postiguet-Beach-51116Billeje Alicante

Lokaliseret direkte på Costa Blanca (White Coast) i distriktet af Valencia i Spanien. Alicante har ikke kun smukt hvidt sand og strande, men er også hjem for flere fantastiske interessepunkter. Udforsk kystlinjens byer, sejl på søerne, besøg museums og mere. Der er mange grunde til hvorfor folk besøger Alicante som f.eks. forretning, nydelse og turisme. Turisme er en stor kilde til indkomst for byen, da det er den anden største by i regionen.

Ankomst

At rejse til Alicante fra hvor som helst tværs over Europa har aldrig været lettere. Alicante har en helt fantastisk international lufthavn, som befinder sig bare 10 km væk fra centrum og selvfølgelig den pragtfulde strand på Costa Blanca. Alicante lufthavn, også kendt som El Altet, er den største passage ind i byen for besøgende fra mange forskellige destinationer i Europa. Rejsende behøver ikke at bekymre sig om at nå deres destination fra lufthavnen, da der er massere af transportmidler tilgængelige inklusive busser, biludlejning og taxier. Billige fly er tilgængelige fra forskellige destinationer i Europa.

Vejr

Alicante er også kendt som ” the City of the Sun”. Der kan opleves en lille smule regn årligt da det kun regner her ca. 20 dage om året. Placeret mellem Mediterranean søen og høje bjerge byder Alicante på et tydeligt mikroklima, som får byen til at opleve herligt vejr hele året rundt – lidt regn, rigeligt sol, vinteren er ikke for kølig og sommervarmen er behagelig.

Kultur og kunst

I Alicante er der at finde flere imponerende museums, betagende arkitektonisk arbejde og designs. Fantastiske festivaler og events er for det meste fejret her gennem året. Alicantes kulturelle scene er en af de bedste i verden. Plan din rejse til Alicante for at opdage alt der er at se, gøre og opleve.

Shopping

Med det enorme antal af shopping centre og markeder man kan opleve, er shopping en af de bedste ting at gøre i Alicante. Her finder du flere ting som strækker sig lige fra designertøj til lokale goder, fra souvenirs til smykker og fra lokalt håndværk til frisk frugt. Andre produkter du kan tilføje til din shopping liste inkluderer vin, læderprodukter og Turrones. Denne fantastiske by er stedet du kan shoppe til du segner – det gør det til en shoppers paradis.

Nightlife

Nattescenen i Alicante vil helt klart overraske dig. Natten er lige så livlig og energisk som dagen. Byen har massere af barer, natklubber og pub crawls. Fest hele natten indtil du ikke har mere energi.

Alicante er en by i Spanien. Det er en skøn by, som bliver besøgt af mange turister hver eneste år. Det skyldes bl.a. dens fantastiske placering, da den ligger ud til Middelhavet.

Alicante er en meget stor spansk by og derfor vil det være en fantastisk ide at leje en lejebil, så man nemt og fleksibelt kan komme rundt og se alt det man har lyst til. Med en lejet bil vil man føle sig meget mere fri.

Der er nemlig rigtig meget at opleve i Alicante. Oplev f.eks. Catillo de Santa Barbara, som er en stor fæstning fra middelalderen.

Ønsker man at dase på stranden skal man opleve Pasaeo Explanada de Espana, som er en lang og dejlig strandpromenade.

Man kan også nyde de skønne golfområder og få sig et afslappende spil golf med venner og familie. Der er noget for hele familien at opleve i Alicante.

Populære Byer