ANTALYA

Biludlejning i Antalya

2736fa128135f66d2236e91aca935d98Lokaliseret i sydvest Anatolien til Mediterranean kysten i Tyrkiet, er Antalya en af de mest spektakulære feriesteder ved Mediterranean søen i Tyrkiet. Byen har lange udstrækninger af fantastiske sandstrande, fantastisk vejr og varme blå vande, som gør at det er en af Tyrkiets præmære turist steder. Antalya tiltrækker næsten halvdelen af de turister der besøger Tyrkiet hvert år. Hvis du leder efter de bedste destinationer som tilbyder flere fantastiske vandsportsaktiviteter så som sejlsport, dykning og svømning i mod andre, så er det bedste sted at være Antalya i Tyrkiet. Planlæg din tur til Antalya i September og Oktober for at opleve den farverige Golden Orange Film Festival.

Strande

Antalya er indehaver af flere eksotiske strande som er værd at besøge. Vandet er varmt, roligt og venligt vejr. Besøg en af de mange strande i Antalya og nyd din favorit vandsport. Du kan også se Taurus Mountains og vidtstrakte fyrreskove mens du slapper af på stranden. En af de bedste strande i Antalya i Tyrkiet er Konyaalti stranden. Det er et perfekt sted til at solbade og have en masse sjov.

Kultur

Antalya har en masse luksuriøse hoteller og feriesteder, men alligevel bevarer det en unik kultur.  Lær mere om historien, skikke og traditioner ved at tage gåtur langs gaderne eller shopping ekskursioner. Gå ikke glip af chancen for at besøge et af byens museums eller kunstgallerier som udstiller smukke kunstværker, malerier og skulpturer.

Shopping

Der er et bredt udvalg af shopping faciliteter og muligheder for shopping i Antalya. Butikker, markeder, basarer og forretninger er åbne hele dagen lang og tilbyder et bredt udvalg af produkter. I blandt de populære produkter at shoppe inkluderer smykker, perler og lædervarer.

Husk at slibe din indre forhandler når du shopper i Antalya for priserne er oftest overdrevne.

Natteliv

Antalya tilbyder lokale såvel som turister et sprudlende natteliv. Hvis du har lyst til at feste hele natten lang eller hvis du hellere foretrækker en romantisk middag med din partner, vil du finde en masse muligheder i Antalya. Der er massere af barer og restauranter i Antalya, mange af dem er lokaliseret på hoteller. De fleste af disse hoteller byder på live musik og shows for at behage deres gæster.

Ankomme

Den primære indgang til byen er den internationale lufthavn i Antalya. Lokaliseret få kilometer fra centrum er Antalya lufthavn et af de mest travle lufthavne i Tyrkiet. Alle terminaler med moderne services er fuldt udstyret med den nyeste teknologi.

Millioner af rejsende besøger Tyrkiet og forbinder sig også til andre Europæiske destinationer fra Antalya lufthavn.

Antalya ligger i Tyrkiet og er en meget populær turistby. Antalya er fyldt med smukke strande, men byder bestemt også på meget mere end det.

Prøv bl.a. at dykke, sejle, paraglide, rafte, bestige bjerge, vandre og meget meget mere.

På turen til Antalya vil det være en rigtig god ide at leje en bil, så man nemt kan komme rundt og se alt hvad der er at se. Med en lejet bil vil man føle sig meget mere fleksibel og fri.

Oplev bl.a. Regional Museum, som er Antalyas mest populære museum. Ønsker man en sjov og underholdende oplevelse kan man med fordel besøge Dolphin Land og Aqua Park, som er noget for hele familien. Her kan man bl.a. prøve de mange vandrutsjebaner, mad og solbadning.

Er man mere historisk anlagt kan man med fordel besøge Phaselis, som er fydt med ruiner, fra templer, teatre osv.

Populære Byer