April i Danmark


April er en skøn måned for danskerne i Danmark. I April måned begynder vejret at blive lidt mildere og forårssolen begynder at titte frem. Vinteren i Danmark kan være meget kold, blæsende og mørk, så de fleste danskere ser rigtig meget frem til at solen viser sit kønne ansigt og til at foråret kommer.

Aprilsnar

Det er en tradition i Danmark, at man laver en aprilsnar med folk d. 1. April. Både almindelige borgere narrer hinanden, men også de fleste nyhedsmedier bringer en nyhed/historie, som ikke er sand. For de fleste er det en rigtig sjov og hyggelig tradition, som både bringer smil og grin frem på manges læber.

Forår er på vej

Som sagt er April en måned hvor vejret bliver lidt lunere og det er et tegn på at foråret er på vej. Foråret i Danmark betragtes som værende marts, april og maj.

Begivenheder i April

Over hele landet sker der spændende og underholdende begivenheder i April. I denne artikel kan du læse kort om nogle udvalgte begivenheder der finder sted i April måned i Danmark.

Outlet-messen

Outlet-messen finder sted d. 2. Og 3. April i Herning. Her har du chancen for at shoppe en hel masse og kvalitetsvarer til overkommelige priser. Hele 3 haller er fyldt med outlet-varer.

H.C. Andersens fødselsdag

I Odense kan både børn og voksne komme og opleve en masse gratis aktiviteter d. 2. April. Der er fri entré til H. C. Andersens barndomshjem og hjem, derudover også en stort show i Odense koncerthus.

En masse underholdning fra Ramasjang vil også være til stede.
Der er garanteret en super dejlig dag for både børn og voksne, som er helt gratis!

City Vejle Brudeløb

D. 2. April finder Vejle Brudeløb sted. Det er et arrangement for par, der snart skal giftes. Brudgommen skal løbe 120 meter med bruden på ryggen – og de skal selvfølgelig begge to være iklædt bryllupstøj. Vinderen får præmier for mere end 100.000 kr.

Royal Metal Fest

Har du lyst til at opleve en fed fest, så skal du helt klart vælge Royal Metal Fest, som finder sted i Aarhus C d. 8. April. Der kan du både opleve danske og internationale navne.

Korskro Hestemarked

I Esbjerg finder et skønt og hyggeligt marked sted d. 22., 23. Og 24. April. Her kan du opleve et traditionelt dansk marked, hvor du både kan finde tivoli, boder og dyr. Oplev markedet med enten venner eller familien og få en rigtig hyggelig dag sammen.

SPOT Festival

SPOT festivallen er ret populær i Danmark. Den finder sted i Aarhus C d. 28. April til d. 1. Maj. Musikfestivallen sætter fokus på de nye og kommende stjerner fra den danske musikbranche. Oplev nye navne og spændende artister, som måske bliver din nye yndlings-entertainer. SPOT festivallen foregår på scener i og rundt omkring Musikhuset i Aarhus. En lang række internationale artister og musikanmeldere fra hele Nordeuropa vil deltage i festivallen.

MTB marathon

For 3. gang afholdes MTB maraton i og omkring Aalborg. Det er en 100 km lang rute, som udfordrer dig, men samtidig giver dig lov til at opleve Aalborgs smukke natur. Der er dog også mulighed for at køre 55 km og 30 km.

Starten og målstregen er placeret ved Nordkraft.  Her kan man både bade og spise m.m.

Det er en festlig dag med god stemning i alle Aalborgs gader.

Andelslandsbyen besættes

D. 30. April og 1. Maj kan du opleve en realistisk og meget gennemført rekonstruktion af den tyske besættelse i Holbæk. Er du historie- og kulturinteresseret vil dette være en perfekt oplevelse for dig. Det vil være både dramatisk, lærerigt og spændende.

Populære Byer