Danske rejsende


Danske rejsende – hvem rejser?1fa71d43-0a66-4034-9e2e-cb311c6861ea

I Danmark rejser alle mennesker lige fra gammel til ung og fra mænd til kvinder. Den danske befolkning holder meget af at rejse til varme lande, da de selv bor i et ret koldt land, det meste af året. Som alle andre lande er befolkningen i Danmark utrolig blandet. De holder dog også af at rejse til lande som Frankrig og Storbritannien, hvor der er rig mulighed for shopping i omgivelser og miljø, der i høj grad ligner deres eget i Danmark.

I Danmark ser man også at studerende rejser rigtig meget selvom de ikke er dem der har mange penge. Det skyldes at man i Danmark får SU, hvilket er en stor hjælp til at opnå et dejligt liv, selvom man studerer.

Vigtige faktorer når danskere rejser

Når danske rejsende skal vælge sin rejse er der nogle basale ting, som generelt er vigtigt for dem. Der lægges vægt på maden og hvilken slags der serveres i nærområdet, eller på hotellet. Derudover er det også vigtigt er der tilbydes internetforbindelse på hotellet, så danskerne kan komme i kontakt med dem derhjemme, eller lige opdatere deres Facebook med et feriebillede eller to.

Prisen er nok en af de vigtigste ting, da det er den der afgør hvor luksuriøs og hvordan rejsen bliver. Prisen er utrolig afgørende for hotellets standard for både maden, standarden, komforten og hvordan internetforbindelsen er.

De fleste danskere er dog villige til at gå på kompromis med de vigtige faktorer, hvis de kan få en billig rejse til et varmt feriested.

 

 

De mest populære rejser for danskere

Danskerne tænker ret økonomisk, når de skal planlægge deres rejse. Derfor er planlægning vigtigt. En rejse kan godt blive dyr i sidste ende, hvis man ikke har planlagt sit budget. All inklusive rejser er populært og vælges af rigtig mange danskere, da man har alt hvad man skal bruge og derfor har styr på økonomien på sin ferie.

I 2013 blev 1.500 danskere spurgt om hvor de helst ville rejse hen, hvis man ikke skulle tænke på pris og penge. Her kom Australien, USA og New Zealand ind på en første, anden og tredjeplads. Det er 3 lande, som rent geografisk ligger længest væk fra Danmarks placering og derfor også er meget dyre lande at rejse til.

Charterrejsen den mest populære blandt danskerne. De mest populære destinationer er blandt andet Spanien, Frankrig og Tyrkiet.

 

 

 

Populære Byer