De bedste rejsedestinationer i Europa


Europa er et fantastisk sted at gå på opdagelse. Et mangfoldigt, kulturelt mekka for rejsende, der hvert år rejser Europa tyndt for at opleve andre kulturer, uden at være for langt væk fra dejlige Danmark. Vi vil herunder komme med vores bedste bud på de bedste destinationer at rejse til i Europa.

parisParis

Paris – byernes by. Så behøver vi vel egentlig ikke sige mere. Paris er på sin vis Europas kulturelle hovedstad, hvor der venter dig kulturelle oplevelser i verdensklasse. Tag på rundtur på museerne, besøg det verdensberømte Louvre og mærk suset på toppen af Eiffeltårnet. Paris er fyldt med charme og gode restauranter og for at komme nemt og enkelt rundt til det hele, kan du bruge metrosystemet, der er veludbygget og velfungerende. Paris er et fantastisk sted, som helt sikkert skal opleves.

Berlin

Den mest historiske by i hele Europa. Sådan kan man på mange måder beskrive Berlin, og hvis du som tusindvis af andre vil mærke historiens sus under dine vinger, så er Berlin den absolut bedste rejsedestination i Europa. I Berlin kan du opleve følgerne af de to verdenskrige, se Berlinmurens rester, besøge den jødiske kirkegård og lære ny og inspirerende viden omkring især 2. verdenskrig. Derudover byder Berlin på fantastiske syn, som f.eks. Brandenburger Tor og Rigsbygningen, der troner op over byens tage. Du får klart mest ud af din tur til Berlin, hvis du går rundt i byen. Den centrale by er meget befærdet, så dine ben er det bedste udstyr, og tingene ligger hovedsageligt indenfor gåafstand af hinanden. Vi kan bestemt anbefale en tur til historiens hovedstad.

Barcelona

Er du til sol og sommer med kulturelle oplevelser ved siden af, så er Barcelona byen for dig! Barcelona er én af Europas mest besøgte byer, og derfor også én af de bedste rejsedestinationer. Det er en ufattelig alsidig by, hvor du får badestranden og solbadningen, kombineret med besøg i La Sagrada de Familia-kirken, der endnu ikke er fær
diggjort. Herudover tilbyder Barcelona lir til sportsnørderne, da verdens måske bedste fodboldhold har hjemmebane i byen. Netop dette adskiller Barcelona fra mængden: Alsidigheden. Det kan være en god ide at sætte sig ind i byen inden afrejse, da offentlig transport og overnatninger kan være lidt kompliceret og finde ud af, men når du så kommer frem, så vil det være alt besværet værd – Barcelona er en fantastisk destination.

London BridgeLondon

Den britiske hovedstad kan man ikke komme udenom på denne liste. Dette er helt simpelt, fordi briterne og englændernes kultur er helt unik. Du kan opleve den fantastiske stemning på en ægte britisk pub, samtidig med at det eksklusive fra byens blomstrende mode- og shoppingliv er lige på den anden side af floden Themsen. I øvrigt er London utrolig rig på seværdigheder, og du kan nemt få 14 dage til at gå i Londons snævre gader. Vi anbefaler bl.a. en tur i båd på Themsen, at besøge en engelsk pub og at suge alle de mange indtryk til dig, som Londons store diversitet kan tilbyde. London er måske Europas hovedstad indenfor offentlig transport, og den store gennemskuelighed gør det nemt for dig som turist at gebærde dig rundt. London er en perfekt storby til hele familien.

Populære Byer