De første 3 ting at gøre når du rejser til Danmark


Stroget shopping street copenhagen denmarkHvis det er første gang du rejser til Danmark eller overvejer at rejse dertil kan du godt glæde dig. Med det samme du ankommer i lufthavnen vil du blive mødt af venligt personale og hjælpsomme folk, som vil dig det bedste.

De vil med glæde guide dig og fortælle dig hvad der er at se i Danmark – alt du skal gøre er at spørge.

  1. Dan et overblik over din rejse

Før du rejser til Danmark vil det være en rigtig god idé at lave din research hjemmefra. Undersøg hoteller, seværdigheder, traditioner, regler, shopping muligheder, valuta m.m. før du rejser. På den måde skaber du et overblik over landet og de forskellige muligheder du har. Det vil gøre det meget nemmere for dig at overskue og planlægge din rejse, så du får så mange oplevelser som muligt og en dejlig rejse til Danmark.

  1. Se de populære seværdigheder i Danmark

De fleste som rejser til Danmark er sikkert blevet tiltrukket af de kendte og populære seværdigheder.

I København, på Langelinje, befinder Den Lille Havfrue sig, som er lavet af billedhuggeren Edvard Eriksen. Rigtig mange turister kommer hvert år for at betragte skulpturen.

Hvis du vil opleve noget med mere gang i kan du besøge Tivoli, Dyrehavsbakken eller zoologisk have i København.

I Billund befinder Legoland sig. Det er en forlystelsespark som er bygget af Lego. Kom og oplev en fantastisk dag med venner og familie i den hyggelige og sjove forlystelsespark

Hvis du er til fest og farver og gerne vil danske hele natten skal du opleve Jomfru Ane Gade i Aalborg. Det er en hel gade fyldt med natklubber og barer. Her er noget for enhver smag. Kom og mød en masse nye mennesker og få måske en ny ven eller to.

I Aalborg kan du også opleve zoologisk have og fede shopping muligheder da der er hele 2 gågader.

  1. Beslut dig for hvad du skal spise?

For mange er det vigtigt at spise god mad når de er på ferie. I Danmark vil du kunne opleve super lækkert mad i enhver by du tager til! Hvis du vil prøve noget dansk skal du prøve smørrebrød, som er et stykke rugbrød fyldt med en stort lag af lækkert kvalitetspålæg. Til smørrebrøddet kan du prøve et shot akvavit eller snaps, hvis du er til den slags eller hvis du bare vil prøvet noget nyt.

 

Populære Byer