Do it for Denmark! Rejs for at øge Danmarks lave fødselstal


I Danmark er fødselstallet lavere end nogensinde. Det har faktisk ikke været så lavt i 27 år. I 2012 blev 58.000 børn født i Danmark. Det vil sige at hver familie i gennemsnit føder 1,7 børn. Det er desværre ikke nok til at forsørge den aldrende befolkning samt resten af Danmark. Hvis ikke der fødes flere børn vil der ikke være nok borgere i fremtiden til at føre det Danmark vi kender videre.

Antallet er beregnet til at en ud af fem par i Danmark er uden børn.
Regeringer har gennem tiden forsøgt at hæve tallet, men det har ikke lykkedes for nogle af dem. Det virker derfor temmelig svært at få danskerne til at føde flere børn, så hvem kan mon? Det danske rejse bureau Spies har gjort deres forsøg med en ny bemærkelsesværdig kampagne. Det er en speciel og for nogle mennesker grænseoverskidende kampagne, som fokuserer på sex.

Det danske rejsebureau ved navn Spies startet en kampagne, der skal påvirke danskerne til at få flere børn, for at ”redde” Danmarks fremtid. Det viser sig nemlig at 10% af alle danske børn blev undfanget på en ferie. Derfor har Spies endda udlovet en rimelig stor og attraktiv præmie, hvis man kan bevise at ens barn er blevet undfanget på en ferie. Præmien er 3 års gratis baby forsyninger og en børnevenlig ferie. Det er en ret stor præmie, som sikkert vil få mange par til at overveje om de skulle undfange et barn på en romantisk ferie – og især en attraktiv præmie for dem som i forvejen prøver at blive gravide.

Sexologer mener at grunden til det lave fødselstal er at danskerne har meget travlt med deres hverdag, arbejde og fritidsinteresser, så det vil være tiltrængt for dem at tage på en ferie og komme væk fra den travle hverdag.
En anden forklaring er også at mange danskere gerne vil vente med at få børn til senere i deres liv. Det kan enten være fordi de føler sig for unge, fordi deres arbejde fylder meget, fordi de rent faktisk slet ikke ønsker at få børn eller fordi det ikke passer ind i deres liv pt. at få børn.

At rejse på ferie med sin partner påvirker forholdet meget i en virkelig positiv retning. Det påvirker overskuddet, kærligheden, romancen og sammenholdet. Man oplever på en måde hinanden på ny i nye omgivelser – altså langt væk fra hverdagen og rutinerne. Det er meget sundt for ens forhold at tage på ferie sammen. Det styrker på mange måder forholdet og man får en hel masse skønne minder sammen, som man altid vil huske. Minder med sin partner er utrolig vigtig for forholdet og vil være noget man altid vil kunne snakke om og huske tilbage på med glæde.
Når man oplever hinanden på ny i nye omgivelser frigiver det endorfiner i hjernen, og giver partnerne lyst til hinanden og sex, som måske kan føre til flere børn.
Undersøgelser viser at hele 46% af danskerne har mere sex på ferier end de har i deres hverdag.
Spies anbefaler derfor alle danskere at tage på en romantisk ferie for at øge det lave fødselstal i Danmark. Det hjælper både Danmarks fremtid og Spies’ fremtid. Hvis ikke det er motivation nok, er der som sagt også lavet en konkurrence, hvor man kan vinde 3 års gratis forbrug af baby forsyninger og en børnevenlig ferie.
Du kan bruge Spies’ ”ægløsningsrabat” når du bestiller en ferie.

Kampagnen fra Spies har vakt opsigt i både Danmark og i udlandet.

Den danske, meget bemærkelsesværdige reklamefilm fra Spies kan blive set her:

Populære Byer