ESBJERG

ESBJERGBiludlejning Esbejerg

Lokaliseret i Jylland er Esbjerg den femte største by i Danmark med et befolkningstal på omkring 90.000 mennesker. Det var engang kendt som Danmarks største fiskemarked, og nu er byen en økonomisk drivkraft for landet. De fleste turister i Danmark overser byen og vil hellere besøge andre destinationer. Esbjerg er oftest besøgt af turister som besluttede sig for at opholde sig i et af de danske sommerhjem i byen eller af dem som kommer ind i byen via Esbjerg lufthavn – også kendt som Esbjerg Lufthavn. Det vil sikkert interessere dig at vide at byen har et godt antal af interesserende attraktioner som er værd at besøge

Vejr

Esbjerg tilbyder venligt vejr hele året rundt. De fleste dage med regn er i Januar og fra August til December. Den bedste tid på året hvor man kan opleve mindst regn i Esbjerg er i Maj. Selvom det regner vil du stadig opleve Esbjerg som en fantastisk og smuk by.

Kunst

Kunstscenen i Esbjerg er en af de bedste du overhovedet kan finde i Danmark. Der er hundredevis af steder hvor man kan lære mere omkring den rige historiske fortid og unikke kultur i Esbjerg.

Modstand – Esbjerg, Ribe, Bramming, her vil du finde en masse midlertidige udstillinger som siger en masse omkring modstand og sabotage i sydvest Jylland helt tilbage fra da tyskerne besatte Danmark; the Scandinavian Route er et museum hvor du kan lære mere omkring historien om den færge der fragtede hundredtusinder af danske lokale til England som var de dansk bacon som skulle levers til det britiske morgenmadsbord. En spændende og dramatisk historie som med det samme vil fange din opmærksomhed.

Shopping

Esbjerg tilbyder nogle gode muligheder for shopping aktiviteter centreret omkring to store shopping gader i byen. Den første er Kongensgade, som er en populær gågade med over 140 butikker og restauranter. Det andet shopping område er Torvegade, en delvis gågade, og fyldt med flere eksotiske butikker og forretninger som sælger gode gaveartikler og souvenirs. Esbjerg er indehaver af over 200 specialiserede butikker, shopping centre og stormagasiner og anses derfor som værende det største shopping område i den vestlige del af Jylland.

Esbjerg er indehaver af Danmarks største fiskerihavn og besøgende vil blive fristet af den overvældende duft af fisk her. Gå ikke glip af at smage en bid af de friskt forberedte fisk og skaldyr før du forlader Esbjerg. Intet sted kan være mere underholdende og livligt i Danmark end i Esbjerg.

Esbjerg ligger i Sydvestjylland i Danmark. Det er Danmarks 5. største by og er meget kendt for engang at have haft Danmarks største fiskerihavn.

Lej en billig lejebil i Esbjerg for nemt at komme rundt og se alt hvad der er at se! Med en lejet bil får du meget mere bestemmelse over hvor og hvornår du har lyst til at opleve noget.

Der er oplevelser og aktiviteter for hele familien i Esbjerg. Oplev f.eks. Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum. Her kan man bl.a. opleve sæler, fiskeriudstillinger, frilandsudstillinger, vadehavspavillion, særudstillinger, m.m. en spændende og sjov oplevelse for både børn og voksne.

Oplev også Danmarks længste gågade med en hel masse skønne butikker, hyggelige cafeer og store shopping centre og varehuse. Der er ofte skønne aktiviteter i gågaden som f.eks. Torvemarked ved Rådhuset og Kræmmermarked på Torvet.

I Esbjergs gågade vil du med sikkerhed få en fantastisk oplevelse!

Populære Byer