FÆRØERNE

FLENSBORGFærøerne Billeje

Færøerne, et smukt og prægtigt og uspoleret land er blevet et af de største turistattraktioner af slagsen. Færøerne, som er en del af den danske rige var erklæret som nummer 1 ud af 111 øer for bæredygtighed af National Geographic Traveller magasinet. Mere en 50.000 mennesker bor på Færøerne og der tilbydes fantastiske udsigter af betagende landskaber af bølgende grønne græsarealer. Interessante landsbyer, herlige strukturer med traditionelle græsrødder, fantastisk husly og logi, venlige mennesker og eksotiske restauranter gør at Færøerne er et dejligt sted at besøge. Det siges at færøske mennesker nedstammer fra vikinger, som fastlagde øerne i det niende århundrede.

Klima

Færøsk vejr er uforudsigeligt og det er klogt at være et skridt foran og medbringe regntøj med dig hvorend du går hen. Det er muligt at opleve alle fire sæsoner på en dag i løbet af dit ophold på Færøerne. Vejret kan pludseligt skifte fra at blive solrigt og varmt til at blive overskyet med mørke skyer og på et splitsekund begynder det at regne. Hvis vejret pludseligt skifter kan du blive strandet uden noget andet valg end at blive hvor du er. Vær forberedt på det værste!

Tidspunkt at besøge

Sommer er uden tvivl den bedste tid på året at besøge Færøerne. Fra Maj til Juni når aftenerne er lyse sideløbende med stabilt vejr er denne eksotiske destination vist fra dens bedste side: smukke blomster, klare blå himmel, sprudlende vandfald og forskellige fuglearter. En anden tid på året der er god at besøge Færøerne er mellem August og September, hvor dagende er behageligt varme. September den tid på året hvor man kan nyde øen bedst, da et stort antal af turister har vendt tilbage til deres hjemby. Det er en perfekt tid til at opleve traveture fyldt med sjov og til at opleve den smukke natur helt uforstyrret på Færøerne. Efterår og vinter er ikke særlig behagelige sæsoner at besøge Færøerne på, da der er massere af regnvejr og vind på denne tid af året.

Husly

Bortset fra hovedstaden, Torshavn, kan det være meget svært at finde et sted at være. Det er bedst at tjekke med det lokale turrist kontor for at få opdateringer på den seneste situation. I hovedstaden er der massere af muligheder som indebærer gæstehuse, private hjem og herbergs for unge. Alligevel- hvis du overvejer et sted at være når du er på ferie her er det bedste råd angående økonomi at bruge gæstehuse.

Færøerne er en gruppe af 18 øer, som befinder sig på den nordlige side af Atlanterhavet mellem Skotland, Island og Norge. På Færøerne kan du opleve den mest fantastiske natur og kulturelle oplevelser. Smag f.eks. verdens bedste sushi, som er lavet af friskfangede færøske fisk. Fisk er meget populært på Færøerne og er en af deres specialiteter. På Færøerne vil man blive overvældet af den fantastiske og smukke natur, så at tage på en udflugt alene eller med en guide må man ikke gå glip af!

Der er rigtig meget at se på Færøerne, så derfor vil det være en god ide at leje en bil, så man nemt og fleksibelt kan komme rundt. Dog skal man være opmærksom på, at det kan være svært at leje en bil i weekenden på Færøerne, så det er en god ide at bestille hjemmefra.

På Færøerne kan man både opleve aktiviteter til lands, til vands, lækre restauranter, museer og udstillinger, arrangementer og shopping.

Populære Byer