FLENSBORG, TYSKLAND

FLENSBORGBilleje i Flensborg

Lokaliseret i den nordlige region af den tyske stat Schleswig-Holstein er Flensborg Tysklands tredje største by. Byen er kendt for dens søofficerskole som ejer the Gorge Frock, det fineste sejltræningsskib i hele Tyskland. Der er massere af strande hvor turister kan slappe af og stresse af. Flensborg tiltrækker tusindvis af besøgende hvert år, som kommer for at opleve dets unikke kultur.

Ankomst

Lokaliseret ved grænsen af Tyskland og Danmark, kan rejsende fra forskellige destinationer ankomme her i bil. Besøgende kan nemt få bus og tog forbindelser fra Hamborg og nabolandet Danmark. Den nærmeste lufthavn til Flensborg er Hamborg, som er 150 km væk og Sønderborg i Danmark, som er 50 km væk. Den bedste måde at komme rundt i byen på er ved at gå, da alle attraktionerne er på gå-distance.

Shopping

Størstedelen af de rejsende besøger Flensborg fra Danmark for at nyde de shopping aktiviteter som byen har at tilbyde. Der er massere af butikker langs Holm og Große Straße og Flensborg galleriet, det nyeste shoppingcenter med omkring 80 butikker. Udover disse shopping områder befinder Forde Park sig også i Flensborg. Forde Park er et enormt shopping center, som er lokaliseret 2 km syd for byen. Shopping i Flensborg er sjovt og spændende, da de fleste shopping centre har åbent hele ugen. Lokale og turister fra begge sider af grænsen flokkes ind i Flensborg for at shoppe. En af de største grunde til hvorfor danske lokale foretrækker at shoppe her er den billige pris.

Ting at se

Der er en masse ting at se og lave mens man er i Flensborg. Nedenfor er der en liste over top stedet du ikke skal gå glip af mens du er i Flensborg

Schleswig-Holstein Wadden Sea National Park

Schleswig-Holstein Wadden Sea National Park (På tysk: Nationalpark Schleswig-Holsteinisches Wattenmeer) var grundlagt på den første dag I Oktober 1985 af parlamentet I Schleswig-Holstein. Denne nationalpark indeholder en imponerende række flora og fauna, marsvin og bændeltang. Den dækker et kæmpe areal på 4410 km2  og derfor er nationalparken den største i landet.

Museumsberg Flensburg

Lokaliseret i bycenteret, er museumet beliggende på en bakke. Indretningen er værd at opleve. Hundredevis af turister er tiltrukket af arkitekturen på bygningen af Doc Morris Farmacy.

Flensborg ligger i den tyske delstat, Slesvig-Holstein. Flensborg er en super skøn by, som byder på mange oplevelser og aktiviteter.

Lej en bil i Flensborg for nemt og bekvemt at komme rundt i hele den fantastiske by. Med en lejebil får man meget mere ud af sin ferie og man vil føle sig meget mere fri og fleksibel.

I Flensborg er der mange spændende oplevelser. Oplev f.eks. Flensborg Søfartsmuseum, som er fyldt med historier om havnen, sejl- og dampskibe, skibsbyggeri, fjordsejlads osv.

Har man lyst til at slappe af kan man tage et spil golf, minigolf, bowle og meget andet. Bagefter kan det varmt anbefales at tage på shopping tur i  Flensborgs mange butikker.

Når man skal spise kan det varmt anbefales at vælge en af Flensborgs mange restauranter, som er placeret ved Flensborg Fjord. Der er noget for enhver smag!

Populære Byer