HERNING

HERNINGBiludlejning Herning

Lokaliseret i Vestjylland er Herning hovedstaden i Herning kommune. Kendt for at være Danmarks største hendels og konference center, byder Herning velkommen til hundredtusinder af turister hvert år. Med et befolkningstal på over 50.000 mennesker er byen den fjerde største by i Region Midtjylland og den tolvte største by i hele Danmark. Byen er også indehaver af 3 storslåede bygninger, som er designet af Jorn Utzon, en populær dansk arkitekt, som byggede Operahuset i Australien. Der er massere af kunstgallerier og museums som giver besøgende detaljeret information omkring historien, skikke og Hernings traditioner.

Sådan kommer du til Herning

Herning er let tilgængelig via luft, tog eller vej. Besøgende kan benytte de danske statsbaner (DSB) som afgår fra København og Københavns lufthavn til Herning bycentrum hver time dagligt. Den bedste måde at opleve byen på er på gå fod, da de fleste top attraktioner og shopping centre er indenfor gå-distance. En anden god mulighed er at tage en taxa, som er den bedste transportmulighed iblandt turister.

Hoteller og restauranter

Herning er indehaver af en overflod af imponerende hoteller og restauranter. Der er altid noget at tilbyde til enhver inklusive budget rejsende og luksus rejsende. Iblandt de bedste hoteller at opholde sig på tilbyder det bedste vestlige hotel Eyde en god atmosfære som er helt perfekt til afslapning. Hotellerne serverer også herlige lokale måltider, som er farverigt tilberedt af danske køkkenchefer. Besøg Cafè Polsen og Restaurant Upstair for at nyde lækre sandwiches, pasta og laks til en overkommelig pris.

Natteliv

Spredt over hele byen er værtshuse, diskoteker og natklubber for folk der vil more sig og folk der elsker sjov. Herning er et perfekt sted for weekend udflugter. Hvis du leder efter det bedste stred at have en god fest og danse hele natten lang i Herning, så skal du besøge Østergade, hvor du vil finde en hel masse pubs og diskoteker der alle ligger i nærheden af hinanden. Tjek Murphys Pub ud, hvor du vil finde variationer af både danske og internationale øl.

Aktiviteter

 

 Der er en masse ting at lave og se i Herning. Lej en bil og udforsk de sprudlende vand i Herning alene eller sammen med dine venner. Nyd lokalt tilberedt mad og tag smukke billeer af fantastiske udsigter mens du sejler. Besøg Fuglsang Sø for en rigtig strand oplevelse. Herning er også en pragtfuld destination for folk der elsker golf. Et af de mest smukke golfbaner befinder sig på Trehøje Golfklub, som er værd at besøge.

Herning ligger i Midtjylland i Danmark. Det er en stor by med rigtig mange muligheder og oplevelser. Pga. byens størrelse kan det varmt anbefales at leje en bil, så man nemt kan komme rundt og opleve mest muligt. En lejebil giver stor frihed og fleksibilitet. Der er mange parkeringsmuligheder rundt omkring i hele byen, så man let kan parkere tæt på hvor man skal hen.

Oplev bl.a. den store gågade, de mange gode cafeer og restauranter og de mange shopping muligheder.

Udover den skønne gå gade er der også Herningcentret, som er et shoppingcenter med både butikker, restauranter og arrangementer. Der er gratis parkering, gratis Wi-Fi, 75 butikker og 7 spisesteder.

Herning er et fantastisk sted for både børn og voksne. Byen er fyldt med god stemning og skønne omgivelser. Med en lejebil kan du både opleve den indre by og naturen der ligger omkring den.

Populære Byer