HORSENS, DANMARK

Biludlejning Horsens

HORSENS-DANMARKLokaliseret i Østjylland er Horsens indehaver af mere end 50.000 mennesker. Byen er omringet af dale og gletsjere. På grund af dens tætte beliggenhed til byer som København, Aarhus og Vejle tilbyder denne by massere af landbrug, tekstil, elektronik og stål industrier. Horsens betragtes som et midtpunkt for handel, forretning og økonomi tilbyder Horsens besøgende chancen for at se smukke syn, smukt landskab, fantastiske museums og historiske sider. Byen er også indehaver af et stort antal turister hvert år, på grund af dets kulturelle events og festivals som har internationalt kendt artister på programmet. Nogle af de artister der har optrådt her inkluderer Jose Carrera, The Beach Boys og mange flere. Lige meget hvad dit budget er på er der altid noget at tilbyde for alle.

Attraktioner

Kendt som en lille by med unik kultur, som kan spores til bage til det femtende århundrede hvor smukke munkeklostre og kirke blev til. Besøgende fra hele verden besøger Horsens kun for at beundre den gamle verden som er blevet bevaret i flere bygninger i byens centrum.

En af mest besøgte steder inkluderer Bygholm slottet som blev konstrueret i det tidlige fjortende århundrede. Iblandt populære turist destinationer at besøge inkluderer Borgergade kirken som er bygget i den trettende århundrede og Kunstmuseumet. Det gør det til et af de bedste steder at lære mere omkring landets rige historiske fortid. Der er også flere historiske sider, som tiltrækker et stort antal turister hvert år.

Beboelse

Hotel Opus i Horsens antages af mange som værende det mest roste hotelbeboelse i Horsens. Lige meget hvilken type af beboelse du foretrækker, tilbyder Horsens noget for alle, inklusive budgetrejsende, luksusrejsende og forretningsrejsende. Hvert hotel i Horsens er fuldt udstyret med avancerede faciliteter for at gøre dit ophold mindeværdigt.

Restauranter

Leder du efter det bedste sted at spise? Der er en masse restauranter spredt ud over hele byen. Nyd god smag, lokalt tilberedte måltider fra enhver restaurant. For at være en avanceret by, har Horsens lige hvilken mad der ønskes af turisterne, uanset deres præference. At spise ude i Horsens er meget mere end bare maden og den varme atmosfære har en stor indflydelse på oplevelsen.

Transport

Lokaliseret omkring 50 minutter fra den internationale lufthavn tilbyder Horsens massere af transportmulighed for rejsende inklusive tog, taxaer, lokale busser, biler og selv cykler. Hvis du er fra nogle af nabolandene i Europa kan du nemt komme til byen med færge.

Horsens ligger i Østjylland i Danmark. Det er Danmarks 8. største by og har mange dejlige faciliteter og oplevelser så som Danmarks bredeste gågade, mange butikker, koncertsteder, seværdigheder og restauranter.

Ved at leje en bil i Horsens vil man nemt og frit kunne bestemme hvor man vil hen lige præcis hvornår man har lyst til det. En lejebil giver en stor frihed til selv at bestemme og til at få det meste ud af sin ferie.

Oplev bl.a. det populære spillested, Fængslet, som er en kulturinstitution, hvor man kan opleve koncerter, festivaller, arrangementer, messer og meget andet.

Har du børn med på ferie kan du tage dem med i Horsens legeland eller Børnebondegården. Det vil være to helt unikke, fantastiske og sjove oplevelser for børnene, som de sent vil glemme.

Derudover er det bare at nyde lækkert mad på en af Horsens’ mange restauranter og shoppe i de mange butikker.

Populære Byer