KOLDING

KOLDINGBilleje Kolding

Lokaliseret i toppen af Kolding Fjord i den sydlige del af Danmark er Kolding en dansk havneby med flere fantastiske ting at tilbyde. Populær som hjemstedet for Kolding kommune. Byen er indehaver af en masse reklame-, transport- og industrifirmaer og meget mere. Med et befolkningstal på over 90.000 mennesker er Kolding kommune anset for at være den syvende største by i Danmark. Der er mere end nok at lave her. Som turist fra Europa anbefales det at besøge Kolding for at opleve byens rige historie og smukke attraktioner.

Bedste oplevelser

Attraktioner er det kommunale museum, Trapholt kunstmuseum, dansk museum om sygeplejersker. Planlæg din rejse til enhver af disse attraktioner og oplev alt som Kolding har at tilbyde. Her vil du også finde skønne samlinger af kunst fra danske artister som for eksempel ting der er smukt designet med guld og sølv. Kunstmuseumet har en hel masse ting som vil interessere besøgende. Du kan finde museumet om sygeplejersker i den tidligere tuberkulose klinik i Kolding. Selvom en stor del af klinikken nu er blevet til et hotel.

At komme rundt

Kolding er ikke særlig stor i størrelsen og at udforske smukke steder rundt omkring vil ikke blive særlig stressfuldt da der er massere af transportmuligheder her. Flertallet af de største attraktioner er inden for gå afstand fra hinanden, så at udforske alt på gåben er en fantastisk mulighed.

At lave

De bedste sider af Kolding er hovedsageligt lokaliseret i byens centrum. Det gør det nemt for besøgende at gå rundt uden at være nødt til at rejse langt og bruge mange penge på transport. Kirken, Sct. Nicholas, Koldinghus og Geografisk er nogle af de steder man ikke må gå glip af. Distancerne mellem Koldinghus til byens centrum er kun nogle få meter. Hvis du planlægger at besøge den botaniske have ved Geografisk, kan besøgende enten gå eller tage en kort bustur.

I 1260 blev Kolinghus til og selv om dage skiller det sig ud fra andre skønne moderne attraktioner. De fleste danske slotte, som nogle gange tilbyder et midlertidigt hjem, som det er relevant når det kommer til Danmarkshistorien. Her vil du finde et af de fineste kollektioner af kunst og malerier.

Trapholt kunst museum indeholder store kollektioner og er kendt for at have de mest smukke kollektioner så vidt som Danmark er underrettet. Det er også et sted hvor man kan finde moderne møbler med pragtfulde og smukke designs.

Kolding er en fjord by, som ligger i Sydjylland i Danmark. I Kolding er der mange spændende seværdigheder og oplevelser. Med en lejet bil vil det blive både nemmere, sjovere og hyggeligere at opleve Kolding by. Man vil nemt og bekvemt kunne komme frem til lige netop den seværdighed eller oplevelse man har lyst til.

Oplev bl.a. Koldinghus, hvor der både er restaurant og museum. Der er jævnligt spændende udstillinger.

Oplev også Kolding Miniby, som er en model af Kolding by, som den så ud i 1860’erne i skalaen 1:10. Det vil være en sjov oplevelse for både børn og voksne.

Det er blot få eksempler ud af mange sjove og hyggelige oplevelser du kan opleve i Kolding. Derudover er midtbyen fyldt med lære restauranter og butikker, så man har rig mulighed for at både at få noget lækkert at spise og at købe en masse skønne ting.

Populære Byer