KRETA

kretaBilleje Kreta

Berømt for at være den største ø i Grækenland og den femte største ø i Mediterranean søen er Kreta et vidunderligt sted du ikke skal gå glip af at besøge. Udforsk herlige strande, betagende landskaber og stejle kløfter og bliv en del af en fantastisk gastronomisk kultur. Naturlig smukhed, charme og utrolige hoteller gør at besøgende vender tilbage igen og igen. Lokaliseret på den sydlige del af Aegean søen er Kreta et af de mest populære destinationer og højt udviklet i turisme.

Vejr

Kreta tilbyder et mildt vejr hele året rundt. Det regner i løbet af sommeren og du kan opleve den mildeste sæson i efteråret. Vintermåneder er tålerige. For dem som elsker vandreture er den bedste tid på året at besøge Kreta omkring månederne April, Maj, Juni og September og Oktober. Plan din sommerferie til Kreta og oplev flere fantastiske udendørsaktiviteter så som vandring, svømning og meget mere.

Turisme på Kreta

Kretas turisme varierer mens det udvikles. Turisme er et af Kretas største source til indkomst. I nærmest ethvert hjørne vil du finde smukt designede hoteller, vandsportscentre, hoteller lige ved stranden, museums, osv. Den største by på Kreta som tiltrækker rigtig mange turister er lokaliseret på den nordlige side af øen som inkluderer Heraklio Town, China Town og Sitiia. Tag en kort køretur i byen og opdag de mange afsides strande på øen.

Transport

Der er flere midler hvorigennem de besøgende kan udforske byen. Der er altid et fast transportmiddel fra en placering til en anden på ethvert tidspunkt i løbet af dagen. Transportmuligheder inkluderer taxier, biler, busser og biludlejning. Her kan du også finde et bredt udvalg af biludlejningsfirmaer i nærmest alle byer og busstationer på Kreta. At leje en bil er en perfekt måde at opleve Kreta på sin egen måde.

Natteliv

Asides Cyclades øerne er kendte for tredjeparts vibrationer. Kreta tilbyder massere af nattelivsspots i næsten enhver by. Der er massere af muligheder for at tilbringe bemærkelsesværdige natte for alle, både unge og gamle. Live musik, barer og danse lokaliteter gør nattelivet på Kreta et must for alle. I blandt de bedste steder at nyde fantastisk natteliv er den smukke by Rethymno, som har massere af barer og danse lokaliteter. Andre steder som er værd at besøge for energiske personer er Malia. Malia tilbyder mange klubber og hoteller for besøgende af alle typer. Hvis du søger at nyde en fredelig nat ude med din partner, så skulle du besøge værtshusene.

Kreta er den største ø i Grækenland og er en meget populær ferie ø. Fra Øst til Vest måler øen omkring 260 km og det vil tage ca. 7 timer at køre fra den ene ende til den anden. Så ønsker man at få mest ud af sin ferie og at opleve hele Kreta er det ideelt at leje en lejebil til formålet. På den måde kan man nå at se meget mere af hele den fantastiske ø på sin ferie. Feriedagene er værdifulde og med en lejebil bliver det meget mere overskueligt og nemt at transportere sig fra A til B.

Oplev b.l.a. Chania-kystens laguner, som er helt fantastiske at svømme i og Kournàs-søen, som er Kretas eneste ferskvandssø.

Det er blot få eksempler ud af mange unikke oplevelser, som man kan opleve på Kreta. Derudover kan du også opleve de mange smukke strande og den skønne natur.

Populære Byer