MALAGA

malagaBilleje Malaga

Malaga, hovedstaden af Costa del Sol, er en af top destinationerne i Spanien som nu succesfuldt konkurrerer om opmærksomheden takket være fremragende attraktioner, eksotiske restauranter og meget luksuriøse hoteller, for at nævne et par af fordelene i Malaga. Malaga er indehaver af flere museums når man sammenligner det med andre byer i Andalusien. Malaga leverer fødevarer for enhver smag og har noget som vil behage enhver type.

Klima

Malaga tilbyder venligt og mildt vejr hele året rundt. Den kolde brise fra middelhavskysten gør sommeren meget mere behagelig end i andre byer i Andalusien, mens de frodige grønne bjerge regulerer vinterkulden til et normalt og overkommeligt niveau. Byen er altid varm i juli og august på ca. 30 grader. Igennem de koldere måneder (december til februar) oplever Malaga en stor mænge regn, men det varer normalt ikke særlig længe.

Shopping

Det historiske center i Malaga er en perfekt destination at nyde og opleve en masse shopping aktiviteter hele dagen lang. Besøg Calle Marques de Larios, som i nogle tilfælde også kaldes Larios, for at opleve flere moderne forretninger, butikker, klassiske caféer og pragtfulde strukturer. Mange af gaderne her er kun bygget til fodgængere, som gør det til et perfekt sted at tage en dejlig slentretur.

Festligheder

Mange festivaller bliver fejret hele året rundt i Malaga. Nogle af de bedste events inkluderer den internationale jazz festival som finder sted i november og film festivallen (i begyndelsen af marts). Hovedstedet, som bliver brugt til store events i Malaga er Cervantes teatret.

At komme rundt

I Malaga er der en masse muligheder for at komme rundt omkring i byen. En af de bedste måder at opleve byen på er ved at gå, da alle attraktionerne er indenfor gå afstand. Det er den billigste og bedste måde at opleve alle attraktioner på. Andre transportmuligheder inkluderer busser, tog og taxa. Hvis du vil opleve Malaga for din egen komforts skyld kan du leje en bil hos en biludlejer. Høj professionel service og overkommelige priser kan du forvente dig hvis du lejer en bil i Malaga. Disse biller er fuldt udstyret med den det aktuelle tekniske niveau og er behagelige så turister kan nyde deres ferie.

Strande

Takket være det milde vejr kan besøgende tjekke strandene i Malaga ud på enhver tid på året. Aktiviteter fyldt med sjov, fredsfyldte omgivelser,  fantastisk mad fra havet og meget mere som kun venter på at blive oplevet.

Malaga er en havneby beliggende i Spanien. Centrum i Malaga byder på en hel masse kulturoplevelser lige fra smukke monumenter, fremragende shopping muligheder, smalle gader, brede boulevarder, osv.

Malaga lufthavn er meget stor og er en af de travleste. Det er den største lufthavn i hele Andalusien.

Det er hverken svært at finde rundt eller at køre i Malaga centrum i en lejet bil. Der er massere af parkeringsmuligheder. Den eneste udfordring der kan være er, at der i højsæsonerne vil være rigtig mange turister til fods. Derfor anbefales det at man parker sin lejebil udenfor Malagas centrum og går til fods ind mod centrum. På den måde oplever man også en hel masse ekstra.

Malaga har en masse fantastiske hoteller, men det er en rigtig god ide at booke i forvejen for at være sikker på man får et dejligt værelse.

Populære Byer