MALMØ

MALMMalmø Biludlejning

Malmø er den tredje største by i Sverige med et befolkningstal på omkring 3.000 mennesker. Lokaliseret i den sydlige del af Sverige, deler byen den samme grænse med Italien og har historisk set været en arbejder-by. Malmø er ved at udvikle sig til en moderne by med en overflod af smukke arkitektoniske opdagelser. Der er mere end nok at se og nyde i Malmø, da det er et populært sted at besøge i Skandinavien. Byen er et af de tidligste industrielle byer i regionen, som nu er blevet til et stort universitet med en overflod af spektakulær kunst, unik kultur og uddannelse.

Shopping i Malmø

Malmø er et perfekt sted til eklektisk shopping. Her vil du finde et fantastisk loppemarked, mange variationer af shopping centre, et torv og nye shoppe områder. Nogle af de bedste shopping centre inkluderer Caroli, Entre, Hansa og Triangeln, de største af dem all, som har et udvalg af alt hvad du nogensinde får brug for.

Natur

Malmø er meget kendt blandt turister for dets bycentrum og dets betagende kanaler. Disse grønne oaser i Malmøs parker er nemme at udforske på gå fod, cykel eller båd. De fleste af disse parker i byen ligger i nærheden af hinanden. Top steder, som er værd at besøge inkluderer Malmø Castle Garden, Folkets, Kungsparken og meget mere. Andre top parker inkluderer Bunkeflo angar, som er perfekt at holde picnic i og dyrke forskellige sportsaktiviteter; og Queen Silvia Rose Garden holder frilufts teater forestillinger og begivenheder, som især bliver holdt i løbet af sommeren.

Kultur

I løbet af sommer månederne, især i slutningen af August, bliver Malmøfestivalen holdt, som er den største festival i Skandinavien. Begivenheden tilbyder de besøgende chancen for at se skønt gade kunst og fremførelser, by- festivaller livebands og nyd alle stile af kulturelle begivenheder. Malmø opera og musik teatret afholder verdensklasse musiske events og fremførelser. For en chance for at lære mere omkring byens rige historiske fortid, så skulle du tage at besøge en af byens mange museums inklusive Det Naturhistoriske Museum, Malmø kunst museum og byens museum.

Ankomst

En af de store passager til Sverige er Malmø lufthavn. Malmø Sturup international lufthavn anses som værende den tredje største lufthavn i Sverige, som tager sig af fly til flere store byer over hele verden. Lokaliseret på den syg-østlige side af byen er Malmø lufthavn en moderne og effektiv lufthavn. Her vil du finde godt antal af billige flyselskaber. Den mest væsentlige transportmulighed for rejsende er hoteltransporter.

Malmø er den tredje største by i hele Sverige. Byen er perfekt, hvis man ønsker sig en ægte storbyferie. Det er en fantastisk handelsby med mange shopping- og oplevelses muligheder. Byen har et rigt kulturliv og der finder ofte spændende begivenheder sted.

Ved at leje en bil styrer du helt selv tempoet på din ferie. Du får både frihed og meget mere ud af din ferie end du ellers ville have fået uden en lejebil. Du kommer nemt og bekvemt rundt i hele Malmø og kan besøge de mest populære attraktioner i Malmø.

F.eks. kan du besøge Malmø Kunsthal, som er et af Europas største udstillinger af moderne kunst. Du kan også opleve den formidable skyskraber, Turning Torso, som er Skandinaviens højeste bygning. Det har 54 etager og er 190 m højt.

De to eksempler er blot to ud af mange unikke oplevelser man kan opleve  i Malmø.

Populære Byer