Muligheder for nytårsrejse


Ønsker du at have et skønt nytår i et andet land? Det kan varmt anbefales at kombinere en ferie med at holde nytår i et andet land. Det vil både være skønt, anderledes og et minde for livet at holde ferie og nytår sammen med dem man holder af.

Vælger du f.eks. at holde nytår i Malaga eller Italien kan billigelejebiler.dk tilbyde dig billig billeje. På den måde kan du nemt og billigt få mere frihed og overskud til at se mere af det land du rejser til. Vi tilbyder både billeje i Malaga og billeje i Italien.
Det er en fantastisk måde at få så meget ud af sin ferie på, som muligt. Du bestemmer selv hvornår du vil af sted, og hvor du vil hen. Det giver en helt enorm frihed, som varmt kan anbefales for at få en helt igennem fantastisk ferie!

Nytår i Italien

I Italien bliver nytårsaften kaldt La Festa di San Silvestro. Nytår I Italien bliver ligesom I Danmark fejret med fest, lækker mad og glade mennesker. Derudover vil der også være store fyrværkerishows i de større byer. I de mindre landsbyer bliver nytår fejret med en bålfest.
Ønsker man at holde nytår i Italien skal man have i baghovedet at de fleste restauranter og butikker har lukket, da man tilbringer nytårsaften hjemme i Italien.

Menuen nytårsaften i Italien er forskellig fra by til by, men det mest almindelige at spise er forskellige retter svinekød, linser og tørret frugt.

En sjov detalje i Italien er at man som tradition har rødt undertøj på og at man smider gamle ting ud af vinduet, for at symbolisere en ny start i det nye år.

Nytår i Malaga

I Malaga fejres nytåret ved at feste til langt ud på natten. Nytåret er et af de største fester i hele Spanien. Der vil også være at finde fester, lækker mad, glade mennesker samt store fyrværkerishows. For at opleve fest og musik vil det være en oplevelse at se Plaza de la Constituction når klokken slår tolv.

Som regel spises der ofte fisk og skaldyr som nytårsmiddag.

En sjov tradition i Spanien er at man spiser en drue for hvert slag klokken slår i det nye år, efter klokken har slået tolv. Derudover siges det også at bringe held, hvis man bærer en rød beklædningsgenstand, da det vil bringe held i kærlighed i det nye år.

Nogle gange kan vejret være varmt om nytåret i Spanien, hvilket gør det skønt at opleve.

Populære Byer