Om Os

Vi er blandt de største biludlejningsfirmaer, og et af de hurtigst voksende på onlinebooking af  billige udlejningsbiler og de bedste tilbud på markedet for biludlejning. VI booker din bil uden problemer for dig, når du skal rundt lokalt i Danmark på endagsture, eller måske se landet i en uges tid. Men, vi er også klar, når turen går går udenfor landets grænser. Hvad end dit behov er, så er vi både størst og bedst på online biludlejningsbestilling i Danmark. Vi er globale som firma, men vi handler lokalt, og via vores partnere, kender vi markedet og giver de bedste lokale priser på dansk biludlejning.

Book din næste bil uden problemer globalt

Dansk biludlejning via vores lokale danske partnere – eller via vores kæmpe internationale flåde af biler, gennem partnere verden over. Intet kan være nemmere, når du booker din billige lejebil gennem billigelejebiler.dk. VI tror på at din næste billeje, blot skal være eet klik væk, bogstaveligt talt. Der er nok at se på når man rejser, og det er vigtigt, at man har så få ting at tænke på som muligt. Lad os håndtere det vi er gode til – nemlig at sære for en nem og hurtig bestilling af din næste lejebil. Gennem vores brugervenlige bestillingsprocedure, har du din lejebil på plads i løbet af få minutter, og skal ikke længere tænke på det. Det er det vi er her for – at gøre din oplevelse i forbindelse med billejen, så nem og behagelig som mulig.

Mærker du kan stole på

Hos billigelejebiler.dk er vi dedikerede til vores arbejde, og som førende online biludlejnings agentur, arbejder vi kun med branchens største. Det giver dig sikkerhed for, at du kun får billige udlejningsbiler, biler der er i orden, gennem lokale- såvel som globale partnere. Om lokationen så hedder Bornholm eller Boston.

Nogle af vores samarbejdspartnere er

  • Hertz
  • Budget
  • Avis
  • Thrifty
  • Enterprise
  • Alamo
  • Og mange, mange flere

Det er DIT valg, DINE penge – VORES DEDIKATION

VI arbejder både globalt og lokalt, når vi skal finde de bedste løsninger. Når du søger dansk biludlejning, og ønsker at sikre dig et selskab med gode, billige udlejningsbiler, med lokalt kendskab, så er vi der. Og vi er der globalt, gennem vores verdensomspændende net af samarbejdspartnere. Store, stærke firmaer, som opererer indenfor biludlejning overalt på kloden. Altid klar med de billigste tilbud, om bilen så er i luksuskategorien, eller skal være nede i en praktisk løsning, på budget der passer dig. Lokalt eller globalt – tænke billigelejebiler.dk.