PRAG

prag

Billeje Prag

Prag er en fantastisk destination med en masse fantastiske ting at lave. Intet sted kan være lige så sjovt og spændende som Prag. Byen indeholder en masse attraktioner og ting man kan lave og har derfor en masse ting at tilbyde til alle. At besøge Prag for første gang? Der er mere end nok at se og lave her. Planlæg din rejse nøje og du vil være glad for du gjorde det.

Klima

Klimaforhold varierer alt efter hvilken tid på året det er. Om vinteren er der sne på overfladen, men det smelter væk i løbet af kort tid. Selv med sæsonernes variationer, er de forandringer, der sker de fleste gange er usikre og normalt uforudsigelige. Foråret giver dig chancen for at se blomstrende flora, mens sommeren er den bedste tid på året at besøge Prag, da der er masser af dejlige aktiviteter her.

Sundhed

Prag har standard apoteker som sælger medicin for at løse sundhedsproblemer. Disse butikker har åbent fra 09:00 til 06:00 dagligt. For dem, der elsker vandreture eller tænker på camping, bør du vide, at du har en høj risiko for at få sygdommen der kaldes tick borne Lyme, fundet i Tjekkiet. Planlæg nøje, før du starter din rejse.

Hvornår skal man rejse

Under festlige perioder og sommermånederne, er Prag normalt en travl destination. Vejret i løbet af foråret er helt perfekt til musikelskere da musikfestivaler holdes, og en masse af aktiviteter finder sted i denne periode. Om vinteren falder priserne på elementer og rejser betydeligt. I løbet af foråret, vil du finde mindre antal turister. Sæsonen medfører lukning af museer og slotte. Betal et besøg på bjerget i løbet af foråret, og oplev fantastiske og storslåede udsigter.

Prags lufthavn

Beliggende på den nordvestlige udkant af byen ligge Prags lufthavn, som blev kaldt Vaclav Lufthavn i 2012. Tre mindre lufthavne er indenfor stedet. Lufthavnen er lavet med moderne faciliteter for at give komfort til passagerne under deres rejse. Lufthavnen er fuldt udstyret med den nyeste teknologi, herunder fantastiske mødelokaler og andre behagelige steder, der holder passagererne afslappede. Lufthavnens sted er normalt rent.

Den fantastiske kulturby, Prag er hovedstaden i Tjekkiet. Prags lufthavn er en af de største og ældste i hele Europa. Med billigelejebiler.dk kan du nemt og bekvemt leje en bil i lufthavnen, så du kan komme ud og opleve den skønne by. Fra lufthavnen og til centrum er der blot 10 km.

Din ferie bliver både nemmere og sjovere når du har friheden til selv at bestemme hvor du vil hen og hvornår du vil det.

Inden man begiver sig ud i Prags gader er det en god ide at orientere sig om, hvor man skal hen. Prags gader er smalle og ensrettede og det kan nogle gange være svært at finde en parkeringsplads. Det er dog ikke nogen stor forhindring, da man med en GPS kan holde overblikket. Oplev smukke Prag med en lejebil fra billigelejebiler.dk og gør din ferie mere fri og oplevelsesrig.

Populære Byer