RANDERS

Biludlejning Randers

RANDERSLokaliseret i Midtjylland, på den jyske halvø, er Randers den sjette største by i Danmark, med et befolkningstal på mere end 60.000 mennesker. Byen anses for at have den eneste naturlige flod havn i Danmark. Randers er en blomstrende markedsby med massere af sine gamle bjælkehuse som er dateret helt tilbage fra det femtende århundrede og eksisterer stadig. Byens mest populære attraktion er Randers Regnskov, den største i Nordeuropa, og indeholder mere end 350 slags planter og 175 arter af dyr.

økonomi

Randers er omringet af et stort område af fertilt land som for det meste bliver brugt til landbrug. Transportmuligheder er mulige både på land og på vand. Et af de store fordele ved Randers’ beliggenhed er at rejse på havet. Varer bliver importeret og eksporteret fra Randers til Silkeborg og Viborg.

Bemærkelsesværdige milepæle

Den kunstige regnskov er hjem for forskellige arter af planter og dyr. De tre geodætiske kupler – Den sydamerikanske kuppel, den afrikanske kuppel og den asiatiske kuppel – er stedet hvor man kan finde forskellige arter af dyr som strejfer frit omkring. Besøg Randers Regnskov, et af de bedste turistattraktioner i byen og den største kunstige regnskov i Nordeuropa som har omkring 350 forskellige arter af planter og mere en 175 arter af dyr. Andre steder som er af betydning er Slangehaven og akvariumet.

Kirker og huse

St. Martins kirke og Helligåndshuset som blev bygget i det femtende århundrede var en del af munkeklosteret. Lokaliseret omkring 12 kilometer sydøst fra Randers ligger Clausholm slottet, som er det fineste barok strukturerede slot i Danmark.

Museumer

Randers kunst museum er et sted som fortæller en hel masse om historien og kulturen om stedet. Her vil du finde det danske design museum og Graceland Randers som også er en del af Randers kunst museum.

Randers kan spores tilbage til år det elvte århundrede. Bymurerne rummer store historier om Randers’ historie. En rund sti fører til gaden og væggen står som et tegn på fortiden for at minde folk om de historiske begivenheder. Navne på gaderne inkluderer Østervold (“Eastern Defense Wall), Vestervold (” vestlige Defense Wall),, Lille Voldgade (Little Defense Wall Street “) og Nørreport (” Northern Gate “). En beretning skrevet på Essenbæk Kloster giver detaljerede oplysninger om branden, der opslugte byen. Byen blev hærget tre gange, og mere beskadigelse blev gjort i 1246, da den blev sat i brand af Abel af Danmarks tropper. Det var som et resultat af den civile opstand mo.

Randers ligger i Midtjylland i Danmark og er en meget populær by i Danmark. At leje en bil hos billigelejebiler.dk i Randers vil være en fantastisk mulighed for at opleve byen og dens seværdigheder. Selvom Danmark ikke har et tropisk klima kan du alligevel opleve en vaskeægte regnskov. I Randers finder du Randers Regnskov, som er en kunstig regnskov med 350 plantearter, 175 dyrearter, et kæmpe slangeterrarium og et akvarium. Randers Regnskov er en utrolig populær seværdighed for både børn og voksne!

Med en lejebil gør det muligt for dig nemt og bekvemt at komme rundt i Randers by og opleve bl.a. Randers Kunstmuseum, Clausholm Slot og Graceland, Randers, hvor du kan opleve en unik Elvis-samling.

Oplev også gågaden, som har massere af shopping muligheder og selvfølgelig gode parkeringsfaciliteter, så du nemt kan stille din lejebil mens du spiser en god frokost eller shopper.

Populære Byer