RHODOS

Billeje Rhodos

RHODOSKendt for at være den største ø i Dodecanese og også et af Grækenlands mest besøge turist destination imponerer  Rhodos turister med dens smukke bygninger, hvide sand strande, middelalderlig monumenter og andre fantastiske attraktioner. Besøg Den Gamle By og fornem Rhodos som den var i gammel tid. Top steder som du ikke skal gå glip af at besøge inkluderer the Palace, Hippocrates Square og Street of the Knights. For dem som søger et perfekt sted til at kitesurfte eller vindsurfe er det en god ide at besøge the Butterflies Valley og Lindos.

Transport

Rhodos er indehaver af 3 lufthavne, men kun en af dem bliver brugt af den generelle befolkning. Et af hovedpassagerne for rejsende er the Diagoras lufthavn, som er et af de største i Grækenland. Øen har let adgang til de andre hovedbyer i Grækenland ligesom andre Europæiske byer via charterfly. Beliggende på sydvest kysen af Rhodos er Rhodos’ internationale lufthavn, Diagoras, er rangstillet som den tredje i international passager volumen i Grækenland.

Natteliv

Rhodos er meget kendt for dets natteliv. Rhodos er nok bedre end nogen anden destination i Grækenland. Der er massere af barer, klubber og værtshuse som er fyldt med mennesker, især i løbet af højsæsonen. Tag en gåtur langs gaden og se dejlige steder som spiller den slags musik du kan lide. Et af de bedste steder at finde fantastisk underholdningssteder er Faliraki.

Hvornår skal man besøge

Rhodos byder på mildere klima end nogen anden ø i Grækenland. Den har den længste sæson end nogen af de andre øer, som begynder fra april til november. En anden god tid at besøge Rhodos er fra december til slutningen af marts. I løbet af vinteren er øen stadig meget attraktiv og tiltrækker tusinder af besøgende hvert år. Restauranter, cafeer og butikker og hoteller har åbent hele året rundt. Hvis du planlægger en tur til Grækenland i løbet af vinteren og har i tankerne at besøge en ø er Rhodos et perfekt valg. Til trods for at det vil være alt for koldt til at svømme er der stadig massere af ting at gøre og se.

Ting at se og lave

Rhodos har noget at tilbyde til alle: Arkæologi entusiaster, strand elskere, folk der elsker at shoppe, folk der elsker at more sig og folk der elsker at gå på museum. De bedste af alle museums er lokaliseret ved the Palace of the Grands Masters, hvor du vil finde 3 forskellige gallerier som dækker historier om Rhodos fra the tredje århundrede f.Kr. til den osmaniske erobring. Besøg the Tower of Agios loannis for at opleve fantastiske syn af den Gamle By. The Lindos acropolis er et sted man ikke skal undgå at opleve når man besøger Rhodos, da det anses som værende den mest spektakulære fra ældgammel tid som byen har at tilbyde.

Rhodos er en græsk ø. Den er et af de mest populære rejsemål i hele Europa og det er bestemt ikke uden grund. Øen er fyldt med oplevelser og seværdigheder for alle mennesker. Lej en bil hos billigelejebiler.dk og oplev Rhodos i lige præcis dit tempo og efter dine ønsker. Med en lejebil kan du tage ud og se Rhodos’ gamle by, hvor du kan se en hel masse imponerende bygningsværker og de berømte ruiner af Akropolis.

Rhodos by er fyldt med en masse smalle gader, som betyder, at man ikke kan køre rundt – dog er der mange gode parkeringsmuligheder, så man nemt kan parkere sin lejede bil.

En lejebil vil klart være den mest ideelle transportmulighed, da der i sommersæsonen er utroligt mange turister, som klart vil benytte sig af busser og andre offentlige transportmidler. Det vil altså sige at busserne vil være fyldte og der vil være lang ventetid – derfor er en lejebil en fantastisk transportmulighed.

Populære Byer