Road trip fra Danmark til Italien


Har du planlagt et road trip fra Danmark og helt til Italien vil der være en masse ting du skal tage stilling til. En af de vigtigste ting er, at din bil kommer til at køre langt over 2.000 km. Derfor vil det være en rigtig god idé at leje en bil, for at spare på din bils ”helbred”. Hos billigelejebiler.dk kan du nemt og billigt leje en bil, som du kan køre til Italien i. På den måde kan din egen bil stå sikkert derhjemme og ikke blive overkørt i, da lejebilen vil tage alt slæbet. Det vil nemlig være en stor ”byrde” for din egen bil at bære, hvis den skal køre så mange km, både frem og tilbage. En billig lejebil vil være den helt optimale og smarteste løsning til dig/jer!

Når man skal på så lang en tur er det vigtigt at planlægge sin rute nøje og at have en GPS med, så man hele tiden kan holde øje med hvor langt man er, så man ikke farer vild.

Derudover er det en god idé hjemmefra at have studeret hvilke ting man kommer forbi på sin køretur. På den måde kan man lave pitstops på vejen og opleve mest muligt. Man får over dobbelt så meget ud af sin rejse, hvis man planlægger og studerer hvad man kommer forbi på sin vej. I vil opleve at køreturen bliver meget mere let og ikke føles så lang, hvis I stopper en gang i mellem og oplever noget, eller får noget at spise. Man kan opleve en hel masse ting, som man normalt ikke ville have oplevet – og når man alligevel skal den vej er det jo en helt perfekt mulighed for at se noget nyt og spændende!

Køreturen kan være meget lang, så det er også en rigtig god ide at der er 2 personer med, som har kørekort. På den måde kan der skiftes mellem personen der kører. Imens kan de på skift hvile sig. Medbring derfor gerne puder og tæpper. Det gør det langt mere behageligt at falde i søvn i en bil. Derudover, hvis man er mange med på road trip kan det være en god ide at have aktiviteter med. Det kan f.eks. være hjemmelavede lege, medbragte spil og kortspil, hjemmelavede CD’er med jeres yndlingsmusik, som I kan høre på vejen. Sørg for at have godt med musik med, da I skal køre i mange timer.

Populære Byer