ROSKILDE

Roskilde ROSKILDEBiludlejning

Roskilde er en af de mest populære danske byer, som især er kendt for Roskilde festivallen, som finder sted hvert år. Tidligere kendt som en perfekt destination for hippierne, og Roskilde var engang beboet af vikinger hvis rigdom af historie kan ses i et af de interessante museums og kulturarvscentre i Roskilde. Desuden tilbyder Roskilde – Danmarks bakkede historiske by – rejsende smukke syn af fantastisk arkitektur som for eksempel den første gotiske katedral i Skandinavien. Med en masse ting at lave og steder at besøge så som shopping og underholdning. Roskilde er et sted hvor man kan opleve en fantastisk ferie. Når du er på vej til at forlade byen kan du besøge København – den nærmeste nabo. Roskilde er et af de populære turist destinationer, som er fuldt udstyret til at imødekomme de tusinder af besøgende hvert år.

Turist information

Med en rig historie, unik kultur, fantastiske attraktioner og dejlige beboelsesmuligheder tilbyder Roskilde besøgende en masse skønne ting at lave. For at holde dig opdateret omkring information om byen kan du besøge Roskilde turistinformation. Du vil blive budt velkommen af meget venligt personale, som har mange års erfaring hos Roskilde Turistinformation, som er klar til at hjælpe dig. Et besøg hos turistinformationen tilbyder dig ikke kun chancen for at se alt som Roskilde har at tilbyde, men også at skåne dig for tid og stress.

Roskildefestival og universitet

Roskilde er et af de bedste steder i Danmark hvor man kan nyde moderne kulturelt liv med en masse shopping gader og torve. I løbet af sommer månederne afholdes der Roskilde Festival, som anses for at være den største kultur og musik festival i Europa. Denne festival tiltrækker tusinder af rejsende, især musik elskere, som elsker at opleve kæmpe oplevelser fyldt med sjov. Byen er også indehaver af Roskilde universitet, som udfører en hel masse videnskabelige og teknisk forskning.

Historiske syn og vikingekulturarv

Med kort afstand til København, hovedstaden i Danmark, er Roskilde dedikeret det dets kulturelle kulturarv. Her vil du finde et vikingeskibsmuseum, som tilbyder gæsterne at udforske vikingernes sejlskibe fra gammel tid. For en eventyrlysten rejsende som kan lide at prøve nye ting, kan du tage en sejltur på en spektakulær vikingebåd. Hvis du også gerne vil se skønne huse og omgivelser som dateres tilbage helt til Vikingetiden, så kan du besøge Lejre Forsøgscenter. Der er også en masse fantastiske workshops som er værd at se og tamme dyr rundt omkring som helt sikkert vil bringe stor glæde for børn.

Roskilde ligger i Danmark og er en meget populær by. Den har seværdigheder som f.eks. en meget betydningsfuld domkirke og Vikingeskibsmuseet. Det kan klart anbefales at leje en lejebil hos billigelejebiler.dk i Roskilde, så man kan føle sig fri til at opleve alt man vil. Med en lejebil kan man nemt komme rundt og opleve Roskildes smukke fjord. Der findes smukke lystbådehavne og historiske fund. Oplev bl.a. at se Hvedhøj Gravhøj fra Bronzealderen og Vildtbanestenen fra 1775. Med en lejebil kan du også opleve seværdighederne rundt omkring Roskilde. Træk i sportstøjet og tag ud og spil golf eller kør gokart.

Om sommeren må man ikke gå glip af Roskildefestivallen, som er den største festival i Danmark – og efter sådan en festival er det tiltrængt at slappe af på stranden. Pak badetøj, madkurv og håndklæder og kør mod stranden for at slappe af og bade.

Har en sikker tur til Roskilde !

Populære Byer