Ungdoms lån til at købe biler


newcarkeysHvad er et ungdomslån?

Et ungdomslån er et forbrugslån for unge under 25 år. De får kun stillet begrænsede lånemuligheder. De fleste unge tager et ungdomslån for at få råd til depositummet på en lejlighed eller for at bruge deres sabbatår på at rejse.

Hvem kan tage et ungdomslån?

Det er forskelligt fra låneudbyder til låneudbyder hvor gammel man skal være før man må tage et ungdomslån. Man skal ved lov være fyldt 18 for at må låne penge, men nogle låneudbydere kræver dog at man skal være fyldt 20 før man kan tage et ungdomslån.

Hvor kan man tage et ungdomslån?

Nordic Lån

Hos Nordic lån skal du være 20 år og kan låne op til 50.000 kr. Du får en løbetid på 60 måneder og derudover er der også en utrolig hurtig svartid, som lyder på 15 minutter.

L’EASY Minilån

Hos L’EASY Minilån skal du være 20 år før du må låne penge. Du kan låne op til 10.000 kr. og har en løbetid på 36 måneder.

Lån Let

Hos Lån Let skal du være 18 år og kan låne op til 75.000 kr. Du får en løbetid på 72 måneder og derudover er der også en utrolig hurtig svartid, som lyder på 15 minutter.

Go Kredit

Hos Go Kredit skal du være 18 år og kan låne op til 6.000 kr. Du får en løbetid på 1 måned og derudover er der også en utrolig hurtig svartid, som lyder på 1 minut.\

Spar Xpres

Hos Spar Xpres skal du være 25 år og kan låne op til 50.000 kr. Du får en løbetid på 72 måneder og derudover er der også en utrolig hurtig svartid, som lyder på 15 minutter.

Selene Finans

Hos Selene Finans skal du være 18 år og kan låne op til 75.000 kr. Du får en løbetid på 60 måneder og derudover er der også en utrolig hurtig svartid, som lyder på 15 minutter.

Check-in-lån

Nordea har lavet et lån ved navn ”Check-in-lån” som minder om et ungdomslån.

Check-in-lånet er for personer mellem 18-28 år. Du kan f.eks. bruge lånet til en rejse, nye møbler eller depositummet på din nye lejlighed.

Check-in-lånet har en variabel rente der afhænger af beløbets størrelse og løbetiden er som regel mellem 3 og 10 år. Udover den lave rente på Check-in-lånet er der også en anden række fordele ved at tage netop dette lån. Du får et gratis Visa/Dankort, gratis adgang til netbank, gratis brug af Nordeas pengeautomater i hele Norden, gratis valutaveksling osv.

Renterne på Check-in-lånet lyder således:

  • Låner du for under 125.000 kr. ligger renten på 10,25%
  • Låner du for over 125.000 kr. ligger renten på 16,75%

Få den rigtige unge lån og købe den rigtige bil, som du har brug for. Ingen grund til at leje en bil længere. For more info visit www.lanpenge.dk

Populære Byer