Valentinsdag i Danmark


Valentinsdag er for mange par en meget speciel dag, som kun handler om kærlighed og om at være sammen. Derfor gælder det om at finde det helt rette sted at tilbringe sin dag. Der er utallige muligheder for, hvordan man kan tilbringe den. De mest almindelige fejringer i Danmark er at tage på hotel, restaurant eller at tilbringe den derhjemme, hvor man laver lækkert mad. Rigtig mange køber også en romantisk gave og mændene giver smukke blomster til sin partner.

Hotel Vejlefjord – Vejle

Hotel Vejlefjord er et af de smukkeste hoteller i Danmark med virkelig dejlige omgivelser. Der er således et helt fantastisk kur & spa område tilknyttet, hvor man kan opleve de termiske bade. Et fantastisk ophold der vil ikke mindst imponere din partner i de romantiske omgivelser og i de dejlige bade.

Ristorante Fabio’s Paparrazi – København

En dejlig, charmerende og fin italiensk restaurant. Det er meget romantisk indrettet og vil derfor være en skøn restaurant, hvor din partner og dig kunne spise på valentinsdag.
Den er meget smukt indrettet med lysekroner, spejle i guld og så er maden meget, meget lækker!

Restaurant Fusion – Aalborg

Her får du en superlækker udsigt over Limfjorden mens din partner og dig spiser en lækker middag. Maden er inspireret af det europæiske og det asiatiske køkken – en virkelig lækker middag er garanteret her!

Restaurant Under Lindetræet – Odense

Hos Restaurant under Lindetræet er en hyggelig restaurant med sjæl og med lækker mad. Maden er inspireret af det franske og det italienske køkken.
Selve bygningen er en historisk bygningen fra 1770-tallet.
Du vil opleve en romantisk middag med din partner her, hvor personalet vil tage sig rigtig godt af dig. Under Lindetræet betragtes som en af Odenses allerbedste restauranter!

Skjoldenæsholm Hotel – Jystrup (midt på Sjælland)

På dette hotel vil du kunne få et romantisk ophold med din partner på den skønne herregård, som er beliggende i meget smukke omgivelser. Når du tjekker ind vil der bl.a. være morgenkåbe, tøfler, 1 flaske mousserende vin samt frugt og ristede nødder klar til jer, på værelset. Her har du chancen for virkelig at forkæle din partner og få et helt fantastisk ophold fyldt med kærlighed og omsorg.

Bor du langt væk fra nogle af de anbefalede restauranter eller hoteller ovenfor? Hos billigelejebiler.dk kan du nemt og billigt leje en billig lejebil, så din partner og dig får en helt fantastisk og romantisk dag! Det vil gøre det lettere for jer at få en perfekt dag, hvor I bestemmer lige præcis hvornår I vil af sted og hvor I vil hen!

Populære Byer